2022-05-31
🐟酸菜鱼小笼包$58一咬入去就见到大大旧鱼块😋口感好过瘾,小小麻味同酸菜味😆真系一定要趁热食!!🥚金黄流沙小笼包$48身为一个邪恶者点可以唔食呢个咸蛋黄小笼包呢~我几中意呢款😋😋真系有一粒粒咸蛋黄碎系入面! 🤩正❣️🍲腌笃鲜 $88听个名好陌生,但佢其实就系用咸肉、火腿、荀、百页配上高汤制成🤤鲜甜好饮!!好推荐大家饮😋🌶虾干锅 $198佢会安排一个炉,比您炒热佢食,愈炒佢就愈入味🤤 干锅配料有莲藕、薯条、莴笋,好中意莲藕爽脆既口感!虾🦐都有好多只,2-3个人食都好够!大大只弹牙😋🍜备长炭烟熏鲍鱼葱油拌面 $128鲍鱼同瑶柱份量都好多,一啲都唔少!拌面虽同然睇落好干身,但佢啲味已经入晒,食落系麻味偏重同有辣味🌶所以唔食得辣既朋友就念念先拉~但佢个味道系好惹味!🐮沙爹牛肉卷饼 $58必食呢个🤤🤤🤤!好好食!虽然佢沙爹味唔算好浓味,但佢整得好好食😋😋牛肉系软身无筋好食!整体好夹!🍬手工黑糖糍粑 $68川 沪 菜系必食糍粑,其实我都系第一次食,佢系即整系热辣辣!!外层脆卜卜,真系内脆内软,烟烟韧韧😋黑糖份量岩岩好唔会过甜!🌶手工川北凉粉 $48滑溜溜既口感,佢系偏辣既🌶🌿西湖树影 $98个名好有
🥚金黄流沙小笼包$48
🍲腌笃鲜 $88
🌶虾干锅 $198
🍜备长炭烟熏鲍鱼葱油拌面 $128
🐮沙爹牛肉卷饼 $58
🍬手工黑糖糍粑 $68
🌶手工川北凉粉 $48
滑溜溜既口感,佢系偏辣既🌶
🌿西湖树影 $98
个名好有诗意😹😹卖相都成幅画甘架😹露笋系嫩口味道可以!
🌺冷泡洛神花茶 $32
经过冷泡系好浓~酸酸甜甜❣️好开胃同解腻。
🥛黑糖冰粉豆浆 $38
冰粉份量好多,每啖都饮到!好似jelly口感,豆浆味浓郁~✨