2022-01-02
下午茶时间有5拆优惠,来到还是好多人,我哋2:25pm来二人位置去到1006票,个时仍是1002。但因为地方大,都快到我哋。小笼包,拉面有5拆。甜品,主食就没有。以上是我们点的食物。但都等左好耐先上野食。前菜系凰瓜,汁好食!唔食可转花生。一黎竟然系黎甜品先,朋友觉得不好,好似罐头开出黎嘅饮品咁。呢个系芦荟桂花蜜,粒粒芦荟,只有甜。我都麻麻地。经典竹炭流沙包。好食,除左流心,有咸蛋黄味系入面。要顺次序食。由原味开始,朋友觉得每只味其实分别不大,但我觉得细心食,系皮同汁都食到少少唔同,但又不失小笼包风味,我觉得几特别嘅。中式心太软我觉得好赞!作为女生呢个主菜可当甜品食,但又暖身,唔使甜品=冰冷食物。同埋整得好食!简单得黎有益,特别。因为朋友不喜欢他的中国酒味,所以唔钟意,食到d鱼似冰鲜急冻鱼,所以无咩点食。除左呢点我觉得本身系健康的,有红萝卜,云耳,葱。环境不错,阔落优雅,适合带老人家/细路仔黎食。食物就一般般。但不会太差。
小笼包,拉面有5拆。
甜品,主食就没有。
以上是我们点的食物。但都等左好耐先上野食。
前菜系凰瓜,汁好食!唔食可转花生。
经典竹炭流沙包。
好食,除左流心,有咸蛋黄味系入面。
中式心太软