♡ 小笼包迷必食|乐天皇朝 ♡-今日经开青衣 ~ 就去咗食乐天皇朝 而家佢出咗「秋意蟹逅亅系列真系啱晒钟意食蟹嘅人啦❗️- ♡ 特色皇朝小笼包 ♡ $148色彩缤纷既王牌小笼包一共8粒,由原味去到川味😍😍😍店员特别提醒由淡开始食直到浓而且只有「原味」同「蟹粉」需要点醋店家好细心会附上一张小笼包食用贴示,跟住贴士顺序食用就最能够食出王牌既感觉啦!粒粒都汤汁饱满,好Juicy啊!👍🏻👍🏻-♡ 蟹粉白玉盅 ♡ $88上海菜好多时都会食汤羹,除左平时好钟意既宋嫂鱼羹之外,今期乐天皇朝仲有特别既蟹粉白玉盅,佢系一款由蟹🦀膏蟹肉同豆腐混和起黎既沪式汤羹,秋冬有凉意一入黎坐低即刻整翻碗,食完成个人都暖笠笠。👍🏻-♡ 蟹粉两面黄 (一两蟹粉)♡ $168 两面黄其实姐系干煎面,系一种起源于上海同苏州嘅特别面🍜食,呢个两面黄同我地平时食开粤式既会有少少唔同,我地平时系街或者酒楼食到既两面黄/肉丝炒面用既系广东蛋面,而呢个两面黄系用翻沪式粗面,食落去脆卜卜,再淋上满满既蟹粉真系好有风味啊!-❥#⇢店铺资料:乐天皇朝 (青衣城1) (青衣)青衣青敬路31-33号青衣城1 3楼310B号舖
♡ 小笼包迷必食|乐天皇朝 ♡
今日经开青衣 ~
就去咗食乐天皇朝

而家佢出咗「秋意蟹逅亅系列
真系啱晒钟意食蟹嘅人啦❗️
♡ 特色皇朝小笼包 ♡ $148

色彩缤纷既王牌小笼包一共8粒,
由原味去到川味😍😍😍
店员特别提醒由淡开始食直到浓

而且只有「原味」同「蟹粉」需要点醋
店家好细心会附上一张小笼包食用贴示,
♡ 蟹粉白玉盅 ♡ $88

上海菜好多时都会食汤羹,
除左平时好钟意既宋嫂鱼羹之外,
今期乐天皇朝仲有特别既蟹粉白玉盅,
食完成个人都暖笠笠。👍🏻
♡ 蟹粉两面黄 (一两蟹粉)♡ $168

#
⇢店铺资料:
乐天皇朝 (青衣城1) (青衣)
青衣青敬路31-33号青衣城1 3楼310B号舖

• 招牌原味小笼包