同朋友喺新都会广场行街,见到QUE有个$448二人套餐,好抵食又有西日fusion菜式,于是就试吓!🍽️🍣 脆米纸辣味三文鱼莎莎(4件)呢个前菜真系好有惊喜!米纸脆卜卜,配埋新鲜嘅三文鱼莎莎,仲带少少辣味,食落层次感丰富🌶️开胃一流!😋🦪 汁烧鳗鱼青口忌廉汁意大利饭一上枱就即刻闻到好香嘅鳗鱼味!配上青口同忌廉汁意大利饭,味道浓郁又creamy,但完全唔觉得腻。🍚青口新鲜,鳗鱼同饭嘅搭配有层次,系fusion菜嘅好代表!👍🍄 黑松露野菌猫耳朵粉呢个猫耳朵粉真系一试爱上,松露嘅香味好突出,野菌亦都炒得好。🍝最喜欢猫耳朵粉嘅口感烟韧,配埋松露同野菌,真系觉得好满足!🍂🍵 京都宇治抹茶甜筒甜品方面,抹茶控一定唔可以错过!🍦抹茶味道浓郁,唔会太甜,甜筒脆卜卜,完美为成餐画上一个好味道嘅句号!🍃
🍣 脆米纸辣味三文鱼莎莎(4件)
🦪 汁烧鳗鱼青口忌廉汁意大利饭
🍄 黑松露野菌猫耳朵粉