2020-02-24
今次食到嚟西环区 细个已经系呢区返学🎒搬走咗之后 呢边转变咗好多同时都开咗好多良心嘅小店💛 一场嚟到当然要试试佢啦😚-前菜系冰菜沙律🥗佢个口感好爽脆食落去索索声 唔单止咁样冰菜纤维高,热量低,是「低卡」(低热量) 食物🥗冰菜含有丰富维他命C、镁,镁是控制血压的重要元素,高血压人士也可食用同时都含有维他命B6,有助控制情绪,令人感到较开心。真系好适合追求健康人士食用💪🏻--USA 费城牛肉芝士三文治配薯条 $70🍔配低糖绿茶 Iced greem tea🍵我就拣咗呢个set 一上碟已经闻到好香嘅薯条味🍟而且我好中意佢哋将个薯条炸到热辣辣 加埋番茄酱真系冇得弹🤤仲有个包都好香 啲牛肉煮得刚刚好又唔会煮得太过老 不过温馨提示三文治个包会系硬身个款嚟 所以特别中意食硬身包嘅朋友仔啦💁🏻♂️--ITALY 拿破仑鸡肉意粉 $70🍝配柠檬特饮 Lemonade 🍋另外个set就叫咗时日意粉:拿破仑鸡肉🐔每日都会有唔同款式架😝 个酱汁味道就酸酸甜甜咁特别醒神同开胃 再加埋鸡肉同意粉 真系相当吸引🤤至于个份量就啱啱好啦 连埋杯Lemonade 就认真好清爽🌿--📍 Pop Street (西环)西环西
前菜系冰菜沙律🥗
-USA 费城牛肉芝士三文治配薯条 $70🍔
配低糖绿茶 Iced greem tea🍵
-ITALY 拿破仑鸡肉意粉 $70🍝
配柠檬特饮 Lemonade 🍋
-📍 Pop Street (西环)
西环西营盘第三街70号地舖