2019-04-06
专程嚟到呢间小猫乐园帮朋友庆祝生日!入到餐厅,空气出奇地清新,原来餐厅入边放咗空气清新机!👍🏻小猫非常可爱,完全唔惊人。😊🌈先来饮品,侍应推介呢杯新出嘅仙气花浴,有淡淡玫瑰香味,配合柚子酸甜味,好夹好清新!最特别系呢样饮品冲系个浴缸度,而隔离有个制,可以开花洒!🤣而朋友叫咗个榛子朱古力热饮,上面铺左个泡泡浴猫仔,浮下浮下,非常得意讨好!🤣👍🏻而饮品味道亦很好,榛子香浓,饮落舒服!😌朋友生日特登叫咗个二人套餐,系食物板上面,餐厅可以帮我地写啲字!💝二人餐嚟到,个食物板非常大块,而食物味道亦调校得恰到好处!特别想赞,熟食蒜片牛柳粒,蒜片, 非常烟韧香口, 又牛楼粒牛味浓郁! 鹅肝多士,鹅肝表面煎得脆卜卜,外脆内软,非常肥美!而牛油帆立贝亦好大粒,呈半熟状态,抵赞!惊朋友唔够饱,所以落埋个芝士有几大啡菇!😋芝士软熟,而大啡菇非常多汁,菇味重,新鲜!😊最后上埋个朱古力心太软,呢样都冇得弹!每样碟上都好多得意嘅装饰,非常细心!