2022-11-18 419 浏览
.呢一间荃湾米线,可以话系殿堂级!喜欢吃米线的人,一定有帮衬过佢!佢出咗名大碗,门口永远有条队排紧!所以今日我拣咗2:00之后帮衬,希望条队可以短啲!果然,等两张枱就到我啦!点了一个腩肉、云吞、豆卜酸辣米线,味道一如既往的好吃!既然如此,在这里就给大家几个小贴士:一、如果唔食得辣,不要点腩肉!即使你点了清汤底,但是有腩肉,你的面还是会有麻辣10小的效果二、大概每个𩠌,都可以用三粒来换算,即是话:贡丸有三粒、云吞有三粒……如此类推三、如果喜欢吃酸辣的话,是可以要求加「酸」的,我个人认为,咁样更好吃!.#ymdloveeating #ymdlovecooking #ymdlovehongkong#ymdhongkongstyle #ymdishere #ymdfood #ymdrestaurant