2019-05-02 203 浏览
今日见呢间食店无乜人排队咪谂住试吓,眼见店内大把“吉”位,但张张枱都未执好。侍应们见店外有人等候入座,仍是一贯爱理不理的模样。待客之道的确有待改善。整体而言,食物的价钱很大众化,晚市套餐约六十、七十蚊左右有饭丶有𩠌及例汤,收费很合理。食店嘅招牌秘制去骨海南鸡配油饭,通常海南鸡都系稳阵之选,因为蒸鸡一般唔会衰得去边。呢度嘅海南鸡不过不失,唔会有咩特别惊喜俾到大家。呢款脆爆猪手配黑椒汁及白饭,卖相不错,份量也不少,但略嫌黑椒味淡及不够惹味,令整体的食味未能突出。万绿丛中总有一点红,呢款小吃新疆烧鸡翼令我惊喜万分。烧鸡翼用上新疆香料孜然粉,腌料加香料很配合,非常惹味,值得一试!整体不过不失,小食替食店挽回不少分数,价钱算公道,唔好抱太大期望,可以一试!

2019-04-28
  • 新疆烧鸡翼