餐厅: 富山麵家
资讯:

2016-06-10 205 浏览
刚刚系日本旅行完返黎,心情仍然好亢奋,所以要继续食日本野延续果份快乐……拉面以外,今日同朋友share左三款小食,第一款系胡麻温室蕃茄,好适合而家呢d咁热既天气食,又健康,番茄已经砌成一份份,好方便食,麻酱开胃,温室番茄味道特别清甜,成个dish感觉好清新。第二款系富山手羽,将鸡翼轻轻放系咀唇边,已经感受到果种即叫即煎既热度,香脆外皮充满芝麻香,入面肉嫩juicy,我食得快,所以食左三只,哈哈哈。仲有一款系饺子,好钟意食金黄脆底既日式煎饺,馅料主要系椰菜、猪肉同韭菜,口感特别香脆同丰富,点埋饺子汁更加好食。
胡麻温室蕃茄
富山手羽
富山饺子
2016-06-02
等候时间
15 分钟 (堂食)
胡麻温室蕃茄
富山手羽