2021-07-05 232 浏览
一直都好喜欢吃乌冬嘅口感,之前一直见呢间餐厅好有日式风格,次次经过都排满人,今日6点几去到,唔驶等位就入到去!铿鱼清汤乌冬及月见乌冬~两个都系铿鱼清汤底,分别系后者有日本生鸡蛋可以捞匀食,口感更滑溜。但感觉上铿鱼汤底较淡,乌冬份量好多,口感弹牙,但食得多会觉得较硬唔易消化。天妇罗鸡件~天妇罗嘅口感,但入面系炸鸡,食落几有惊喜,入面好juicy,啲汁漏晒出黎!流心蛋~煮得啱啱好,而且只蛋本身都有调味,就咁食都好够味!关东煮~一碗入面有狮子狗、白罗卜、椰菜卷、蒟蒻和鸡蛋。白罗卜同椰菜卷超入味,味道甜甜地!骨付鸡~超级推荐!鸡皮烧得好香脆,鸡肉好嫩滑同juicy,味道超惹味,似系用咗蜜糖、七味粉、胡椒味。鲭鱼~烧得好香,鱼肉好嫩滑,就算唔加柠檬,都唔会觉得腥。

流心蛋~煮得啱啱好,而且只蛋本身都有调味,就咁食都好够味!

鲭鱼~烧得好香,鱼肉好嫩滑,就算唔加柠檬,都唔会觉得腥。