2018-09-09 70 浏览
同朋友有事办约埋去尖沙咀,而又都有一段时间冇食日本野,见呢度又多好评,就试下有冇位,可能星期二所以易有位。见呢度多人叫海胆就试下,点知真系唔错,非一般香港食既,系几新鲜之后试下左口鱼寿司。左口鱼入口即溶感觉,推介再黎明太子三文鱼沙律。有少许wasabi味,而我又唔钟意食wasabi ,所以唔太钟意食之后再黎就系北海道甲罗烧,好味,味道好特别,有好多味道捞埋一齐,味道都好夹,几鲜味之后就黎个唔记得咩名有蛋有三文鱼螺用芝麻味,卖相就欠奉,不过都几好味再黎炸忌廉蟹肉薯饼,呢个炸饼都系几好味,唔嫌热气都几值得推介仲有串烧带子,呢个就味道欠奉,有点干最后都系要有返碟主菜意粉,芝士味几好,唔太浓,感觉唔漏,但芝士迷就会失望总结,好耐未食过咁多小食,对于钟意乜都想试既我黎讲就好满足

之后试下左口鱼寿司。左口鱼入口即溶感觉,推介

之后就黎个唔记得咩名
有蛋有三文鱼螺用芝麻味,卖相就欠奉,不过都几好味

仲有串烧带子,呢个就味道欠奉,有点干

总结,好耐未食过咁多小食,对于钟意乜都想试既我黎讲就好满足