2019-05-12 401 浏览
琴日上网睇野,发现大埔一田开左间有得食章鱼烧既舖,本住日本开过黎,难食极都有个点今日一早10点食完早餐就去左买,姐姐系到准备紧,话要等10分钟先有,咁买左之后无睇住佢即整,出左去行左个圈先返黎其实返到黎都未得,不过已经睇到佢就整好.但个人睇到一样未食前有D担心既地方,个姐姐手法唔似系做左好耐章鱼烧师傅,无上网睇果D快速手咁感觉上专业.不过到拎上手食落口果下就出事啦,呢38蚊.......好满足.首先要同你地(观众)讲声,本人系以个人口味去评论.第一,以质素黎讲以前或者开到依家未关门大吉重卖紧章鱼烧既舖黎讲,呢间系个人口味中入紧前三(香港)果D咩旺角街边"日X小X子",或者什么商场街市卖20几蚊果类支持既朋友,你地睇错POST啦,呢个LV既章鱼烧唔系同紧你既比,放心.除左好似好多人讲屯门旧墟果间未去过,重有以前有4~5间分舖依家得返太古重有得食果间除外,呢间系我食左咁多年真心觉得香港原来有好食既章鱼烧.口感就无为讲,试完好食既就有比较,自己试一次吧.

其实返到黎都未得,不过已经睇到佢就整好.

首先要同你地(观众)讲声,本人系以个人口味去评论.

口感就无为讲,试完好食既就有比较,自己试一次吧.
原味章鱼烧
2019-05-12
$40 (早餐)
原味章鱼烧
  • 章鱼烧