餐厅: 勇記海南雞
资讯:

2022-12-25 398 浏览
要排一粒钟外卖既海南鸡饭 🥶🥶究竟人生有几多个钟(仲要系lunch hour ) 俾人类咁排法⋯⋯⋯位于上环,听闻要食就要排一粒钟倒,佢地三四点就收工,因为卖晒。咁鬼夸张!😨😳因为有同事排紧,就搭单😊🙏好奇食下有几惊艳🤪😋椰子🥥汤出色 😍鸡很嫩滑,有鸡味😂油饭有小姜黄味 🍚 (可多啲)配有秘制酱汁,捞饭同捞鸡都是出色的🤗67 蚊外卖,的确是小惊艳好食的。😋上网睇番先知原来系前君悦酒店厨师主理,唔怪得系有水准。但要排一个钟,真心不了 🤧😵‍💫 未惊天地 泣鬼神令我胃高潮到去排一个钟。😥
要排一粒钟外卖既海南鸡饭 🥶🥶

咁鬼夸张!😨😳
因为有同事排紧,就搭单😊🙏
好奇食下有几惊艳🤪😋

椰子🥥汤出色 😍
鸡很嫩滑,有鸡味😂
油饭有小姜黄味 🍚 (可多啲)
配有秘制酱汁,捞饭同捞鸡都是出色的🤗

67 蚊外卖,的确是小惊艳好食的。😋
上网睇番先知原来系前君悦酒店厨师主理,唔怪得系有水准。

海南鸡饭
2022-04-28