2022-01-18
想泥呢度打卡好耐,虽然人到中年,但少女心尚存😂 好感恩捉到几个姊妹泥陪我食😍 ✨鲜大虾龙虾汁米意粉 - 摆碟好吸睛,除左碟上只靓虾,入面都好足料好多只虾!米意粉好过瘾,真系有d似食紧饭咁,几有口感~✨泡菜植物肉扒竹炭汉堡 - 呢个都几fusion, 将泡菜夹入burger, 但都几特别,植物肉好juicy, 味道似食紧真嘅一样😍✨烟三文鱼白汁忌廉意粉 - 意粉质地刚刚好,个汁够creamy, 整体出色👍✨芝士鸡软骨 - 小食都劲靓,用心形盘上,整得好脆好好食,一d都唔会油~✨小熊粒粒草莓牛奶 - 劲可爱!!唔会太甜呢点几好✨粉红心心樱花白朱古力 - pink pink💗淡香樱花味,白朱古力唔算太甜,几得意✨旺旺桃花玫瑰花蜜茶 - 茶具都靓过人,啱晒我养生又要打卡!✨熔岩石山朱古力 - 到左终极邪恶大佬,一切爆流心,好在4个人分balance下个罪恶感😂最后把握到机会喺鸟笼打卡,画上完美嘅句号 ☺
✨小熊粒粒草莓牛奶 - 劲可爱!!唔会太甜呢点几好
最后把握到机会喺鸟笼打卡,画上完美嘅句号 ☺