2024-02-01
yaya终于到我黎打卡啦💜系超靓超梦幻嘅紫色🦄个KUROMI包靓到玩左成餐🥹(不要玩食物.jpg)少女心大爆发🙀🙀🍜 特制牛奶拉面 $98(选用猪软骨、日式叉烧及新鲜鱼片)好想食热汤,同好少见牛奶汤底就try try佢🥰,(牛奶可以美颜美白💋)。可能滚完蒸发左唔多觉牛奶味,但甜甜地,几香几好饮,面系有咬口嘅,比传闻中好✨🥘 特制黑咖喱捞面 $118问心真系无睇系咩黎,见到卖相果断落单😂。好香嘅咖喱味但系甜咖喱黎,一啲都唔辣,绝对岩小朋友食。本身以为系饭,原来系咖喱干捞面,个人中意食呢个多啲,面系粗身,煮得岩岩好,够弹牙配甜咖喱好好食欲✨🍞 紫薯味蒸包 $28哇,呢个真系靓到唔舍得食,我玩到冻哂🥺,好靓好靓omg😱😱😱🐙 明太子章鱼烧 $48打完一轮卡都仲脆嘅,呢下欣赏👍🏻🤣🤣🤣🍹特制蝶豆花啫喱梳打 $38🍹特制荔枝啫喱梳打 $38太过份啦⋯靓得太过份⋯一上枱见住啲气泡系咁冲上黎,成件事好迷幻🥹🎆🎆🎆
系超靓超梦幻嘅紫色🦄
个KUROMI包靓到玩左成餐🥹(不要玩食物.jpg)
少女心大爆发🙀🙀
🍜 特制牛奶拉面 $98
(选用猪软骨、日式叉烧及新鲜鱼片)
🥘 特制黑咖喱捞面 $118
🍞 紫薯味蒸包 $28
🐙 明太子章鱼烧 $48
打完一轮卡都仲脆嘅,呢下欣赏👍🏻🤣🤣🤣
🍹特制蝶豆花啫喱梳打 $38
🍹特制荔枝啫喱梳打 $38