2024-06-08
💐同朋友系附近行街,行到饿饿地又唔系好谂到食咩之际,突然间谂起呢一间餐厅就决定同朋友一齐试下佢用左我最钟意嘅花海做主题,同埋有好多靓靓嘅打卡位,仲有两只好可爱嘅兔仔店长😍啱哂大家同闺蜜一齐嚟打卡chill下😌🍽️套餐($288/位)套餐包括汤、沙律,主菜同饮品🎃汤方面系南瓜汤,好香浓顺滑,饮落去南瓜嘅甜度十足🥗沙律方面我拣左巴马火腿沙律,巴马火腿份量唔少,配上沙律菜就啱啱好🍝主菜方面我拣左香草忌廉烟三文鱼意粉,忌廉汁香浓但食落唔会腻,烟三文鱼仲要整成一朵玫瑰花,配埋芦笋同亦杂菌,除左卖相好睇之余亦营养均衡🍔 菠萝照烧鸡黑汉堡($158)黑汉堡用左竹炭面包,即叫即制,上枱嘅时候热辣辣之余仲要脆身,切落去仲要有清脆嘅嚓嚓声,脆而不硬;鸡扒鲜嫩多汁,配上菠萝,正啊👍🏻仲有份量唔少又脆口嘅墨西哥粟米片🤩🥧本身想试埋甜品朱古力熔岩石山多士,不过可惜当日售罄,唯有下次再嚟食过❤️👩🏻🍳 就是偏偏喜欢你📍铜锣湾耀华街3号百乐中心16楼1602-1603号舖#打卡 #铜锣湾美食 #就是偏偏喜欢你
🍽️套餐($288/位)
套餐包括汤、沙律,主菜同饮品
🎃汤方面系南瓜汤,好香浓顺滑,饮落去南瓜嘅甜度十足
🍔 菠萝照烧鸡黑汉堡($158)
👩🏻🍳 就是偏偏喜欢你
📍铜锣湾耀华街3号百乐中心16楼1602-1603号舖