2020-10-17
第二次黎Dazzling Cafe!上一次已经系几年前试业果时!同男仔朋友庆祝生日!🍬🍧但佢话咁少女嘅!因为装修好梦幻,又粉红色!🤪🤪但其实系我同另一个女仔朋友私心想食!😂😂😂都排左一阵队!⏰食物真心唔错呀!🧇🍝🍹每人最低消费:要叫一杯野饮!🍹☕️青酱奶油鸡腿意大利面:唔好睇个样青BB咁,但个青酱好香蒜同奶油味,好好味!鸡腿嫩滑!夏威夷熔岩汉堡扒饭:唔系咖喱饭!呢个都唔错,似烧汁味!汉堡扒配半生熟蛋,再加芝士,好软滑!Dazzling盐酥鸡拼盘:盐酥鸡好香脆,唔会炸到好干,花枝丸都好好味,食到有花枝粒粒,不过甜不辣就一般!四水果茶(香氛茶):好香水果香味,走糖走奶,唔落糖都有阵甜味!临尾加左棉花糖同奶试左两啖!反而麻麻😂😂! 绵绵珍珠奶茶松饼:珍珠奶茶味,雪糕系奶茶味,奶茶味香浓,个窝夫好脆好好食!有珍珠可以咬下!正!当系朋友嘅生日蛋糕!朋友仲叫咗冻薄荷朱古力!都够香浓同好饮!🤣好满足嘅生日饭!
第二次黎Dazzling Cafe!
上一次已经系几年前试业果时!
同男仔朋友庆祝生日!🍬🍧
但佢话咁少女嘅!因为装修好梦幻,又粉红色!🤪🤪
但其实系我同另一个女仔朋友私心想食!😂😂😂
都排左一阵队!⏰
食物真心唔错呀!🧇🍝🍹
每人最低消费:要叫一杯野饮!🍹☕️
朋友仲叫咗冻薄荷朱古力!都够香浓同好饮!🤣
好满足嘅生日饭!