2024-02-27 30 浏览
早前出开去新蒲岗揾亲戚,竟然发现到 「啖啖燕窝」 系度😍仲推出左米线添😍谂住入去试一试,点知已经卖晒🫠🫠到底有几好食🤤我下次一定要再黎试过😍食唔到米线都唔紧要,照食其他甜品加小食😆入面成个装横都系以粉红同白色为主😍劲靓呀😍🥛 3.6牛奶红枣杞子炖雪燕牛奶味好香浓,唔会比红枣嘅甜味撞左,雪燕份量都好多😍完全劲足料👍🏻呢个我每次必点之选🌟🐝 蜂蜜菊花杞子炖雪燕同样地雪燕份量都系好多,一黎到已经闻到好香既菊花味,食落去好清甜同埋好解辣🤣食完之后觉得喉咙都好滋润🌼🌶蒜辣鸡翼尖好香浓既蒜蓉汁,每只鸡翼尖都劲入味,忍唔住食完一只又一只😍🌶麻辣花螺花螺肉质弹牙,鲜味十足👍🏻辣得好过瘾😍🐔胶原蛋白浓鸡汤一直未试过佢地既汤水就试下,点知有惊喜😍饮得出好足料,味道非常浓郁,味道唔会太淡或者太咸.完全觉得饮左好多胶原蛋白落肚😆🥛特浓3.6牛乳鲜奶冻牛奶味好香浓,仲有蛋白既味道😍唔会太甜🥚3.6牛乳炖蛋都系好香既牛奶味,食落好香滑🥰个樽身外型都好可爱😆whatsapp 落单送上门就食得多,今次现场食都系咁好味😍下次我一定要试埋米线先☺️

🥛 3.6牛奶红枣杞子炖雪燕

🐝 蜂蜜菊花杞子炖雪燕

🌶蒜辣鸡翼尖
好香浓既蒜蓉汁,每只鸡翼尖都劲入味,忍唔住食完一只又一只😍

🌶麻辣花螺
花螺肉质弹牙,鲜味十足👍🏻辣得好过瘾😍

🐔胶原蛋白浓鸡汤
一直未试过佢地既汤水就试下,点知有惊喜😍

🥛特浓3.6牛乳鲜奶冻
牛奶味好香浓,仲有蛋白既味道😍唔会太甜

🥚3.6牛乳炖蛋
都系好香既牛奶味,食落好香滑🥰个樽身外型都好可爱😆