✨呢一间cafe唔讲都唔知原来已经开业8年!佢不论系门面定内部装修都系粉红主题💗🥹好靓好cute!原本以为以为佢净系好睇唔好食😂点知样样都好好食😋👍🏻👍🏻 我同朋友叫左个4人套餐 ($698),食到无停口💗真系unexpected ~~真心高质又可以影下相😆值得一赞嘅系佢嘅甜品同嘢饮都好出色🍓真系唔知可以讲佢有咩唔好食😂😂✨1️⃣ 夏威夷薄饼🍕[🅁🄰🅃🄴 5/5]呢个薄饼有满满嘅cheese,菠萝同辣肉肠😋超级满足!除左好食真系唔知一2️⃣黑松露卡邦尼意大利粉🍝[🅁🄰🅃🄴 5/5]香喷喷嘅黑松露味酱汁真系劲开胃😋佢烟肉嘅份量都好适当,冇得弹😂3️⃣加拿大猪鞍扒🐷💗[🅁🄰🅃🄴 5/5]个猪鞅切嘅时候已经觉得佢整得好淋,食落口更加系啖啖肉🤤🤤点埋个苹果蓉酱真系劲夹✨4️⃣美国安格斯肉眼🥩[🅁🄰🅃🄴 5/5]我地叫左5成熟嘅肉眼扒!煎得岩岩好,又软又juicy 超级正!😋5️⃣松叶蟹盖多士😋🦀[🅁🄰🅃🄴 4.5/5]呢个前菜认真特别🦀🫢💖啲蟹膏用蟹盖装住,用嚟搽多士,好浓郁嘅蟹膏味,加埋有少少牛油嘅多士超惹味😋不过系略嫌佢咸左少少🤏🏻6️⃣ 求其特饮🍓🫐&日本静冈县波多嘢亚姨🍋🍍呢两杯特饮都好特别😆✨求其特饮系有士

1️⃣ 夏威夷薄饼🍕

2️⃣黑松露卡邦尼意大利粉🍝

3️⃣加拿大猪鞍扒🐷💗

4️⃣美国安格斯肉眼🥩

5️⃣松叶蟹盖多士😋🦀
[🅁🄰🅃🄴 4.5/5]

6️⃣ 求其特饮🍓🫐&日本静冈县波多嘢亚姨🍋🍍
[Both 🅁🄰🅃🄴 5/5]
呢两杯特饮都好特别😆✨求其特饮系有士多啤梨味,蓝莓味柠檬同梳打嘅特饮🍓佢有好重嘅士多啤梨味,唔会超级甜,都几特别💖 而另外一杯波多嘢亚姨就好有热带风情,系菠萝味嘅😋但相对就甜少少🤏🏻

7️⃣ Tiramisu牛角窝夫🧇💖
[🅁🄰🅃🄴 4/5]
食到最后梗系试埋佢个甜品😋咸窝夫同甜嘅tiramisu估唔到又几夹,呢个口味值得一试👍🏻👍🏻

✨有加一服务费
✨推荐指数:⭐️⭐️⭐️⭐️️⭐️ (满分五粒星,⭐️=一粒星🌟=半粒星)
2023-10-14
  • 美国安格斯肉眼