2021-12-05
-#Error19成個世紀無出過旺角食飯禮拜日又唔想去女人街等到2046就嚟左呢間TOP後面726大廈嘅一間特色餐廳唔洗等直接入座上出𨋢 少女心即刻爆發💕👧🏻門口就有個今期流行嘅花牆韆鞦🌸而且全店都係粉紅色💗講返食物叫左兩個dinner set🍴appetizer 係沙律同南瓜洋蔥湯🥗沙律不過不失🎃個湯都夠濃 而且有啲口感有南瓜 真材實料😂🦐𝕊𝕙𝕣𝕚𝕞𝕡 ℝ𝕚𝕤𝕠𝕥𝕠 鮮蝦意大利飯呢個值得一讚👍🏻首先佢有成7-8隻蝦個醬汁出奇地又有啲龍蝦汁嘅味道🦞我就幾中意🤤唯獨意大利飯嗰度有少少硬🥺煮林多少少會更好🥩ℙ𝕒𝕟 𝕤𝕖𝕒𝕣𝕖𝕕 ℂ𝕙𝕚𝕔𝕜𝕖𝕟 𝕓𝕣𝕖𝕒𝕤𝕥 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕥𝕣𝕦𝕗𝕗𝕝𝕖 𝕞𝕦𝕤𝕙𝕣𝕠𝕠𝕞 𝕤𝕒𝕦𝕔𝕖香煎雞胸配松露野菌燒汁雞胸居然好嫩滑味道濃郁🤤飲品方面🍷ℂ𝕣𝕒𝕟𝕓𝕖𝕣𝕣𝕪 𝔸𝕡𝕡𝕝𝕖 𝕔𝕚𝕕𝕖𝕣紅莓蘋果梳打 甜度酸度岩岩好莓味亦都好出🍸ℙ𝕚𝕟𝕖𝕒𝕡𝕡𝕝𝕖 𝕝𝕖𝕞𝕠𝕟 𝕝𝕚𝕞𝕖 𝕤𝕡𝕒𝕣𝕜𝕝𝕖 菠蘿檸檬梳打酸酸地幾開胃雖然餐廳個名叫error 但全程都係播mirror 嘅歌😂牆上亦有啲mirror 嘅poster (特別多anson lo)😂鏡粉去到應該幾開心😂🤩
#Error19
成個世紀無出過旺角食飯