2020-06-22
好想嚟呢间好耐,咁啱平日早上可以嚟到又无人排队,同朋友一齐打卡先.❥ ❥ ❥烤虾牛油果沙律首先嚟碗前菜沙律🥗,好健康里面仲有一只鲜虾非常之弹牙, 牛油果🥑片好新鲜仲有杂菜配沙律酱食到爽口够晒新鲜,细细碟份量啱啱好.❥ ❥ ❥香煎慢煮三文鱼扒 $128用慢煮既三鱼扒肉质鲜美嫩滑有鱼油嘅味道慢慢渗出嚟.❥ ❥ ❥酥脆鸡锤配水牛芝士酱 $58炸好既鸡锤粉浆比较薄身,外面脆口里面鸡肉肉质好滑再配埋个水牛芝士酱,简直停唔到口.❥ ❥ ❥海盐朱古力香蕉冰雪世界 $68烧过棉花糖好像海绵般浮云,中间加咗香蕉味味道好重,仲有浓厚朱古力味道好丰富嘅层次感,真系意外惊喜.❥ ❥ ❥Artsy Print Chocolate $88可以选择(咖啡或朱古力)我就拣咗朱古力味道入口香滑朱古力奶唔会好甜☕️,本身我唔系太钟意甜嘅朱古力而我觉得啱啱好,打印了多拉A梦图案,心心眼出现,少女梦寐以求必打卡.❥ ❥ ❥Bella Nutella with Strawberries $98有好细粒棉花糖、杏仁片、鲜花另外加咗薄荷味道,烘过的多士中间夹住朱古力榛子酱一啲都唔甜,简直系Perfect,值得去试
烤虾牛油果沙律
香煎慢煮三文鱼扒 $128
用慢煮既三鱼扒肉质鲜美嫩滑有鱼油嘅味道慢慢渗出嚟
酥脆鸡锤配水牛芝士酱 $58
海盐朱古力香蕉冰雪世界 $68
Artsy Print Chocolate $88
可以选择(咖啡或朱古力)
烤虾牛油果沙律
Artsy Print Chocolate