2019-04-30
楼上CAFE予人舒服宁静的感觉, 黎到乐园都一样, 更加有"哗"一声的感觉~入到黎, 一眼已经望到全个墙都系花, 系花海!连所有台面装饰都系花! 全店都粉红, 粉蓝色的, 好少女味!还有糖果和花朵~二人厨师发板(2人份)~ 一碟有晒小食及热食, 共10款!店员仲会俾张纸仔你, 可以决定板上写上的字句, 追女仔岩晒!!牛油烧带子好鲜味!大虎虾好弹牙呀! 仲好大只, 放成心形添!安格斯牛柳粒好有肉味!布林非常甜呀! 如果多几粒就好了 HAHA!最正系鹅肝多士, 非常CREAMY, 外脆内流心的, 非常好味!连粟米仔都好甜呀!依家加$1, 可以有多1个小食, 我地ORDER了芝士烟肉忌廉蓝青口~粉蓝铁铸锅上, 好靓呀! 蓝青口大小岩岩好, 海水味不太重, 配上薯蓉岩晒! 焗得好香口!黑松露鹅肝意大利饭意大利饭吸收了好浓郁的CREAM, 十分香软, 鹅肝外脆内软, 真系无得输!估唔到连花菜都有靓靓茶壶~店员MATCH好一蓝一粉红俾我地~ 仲可以无限REFILL热水添呀!甜品亦有好几款选择, 简单的双球雪糕都好美味~个RASPBERRY雪糕酸酸地, 中和番之前食的浓味~ 好正, WAFER仲好脆
入到黎, 一眼已经望到全个墙都系花, 系花海!
还有糖果和花朵~
二人厨师发板(2人份)~
一碟有晒小食及热食, 共10款!
牛油烧带子好鲜味!
大虎虾好弹牙呀! 仲好大只, 放成心形添!
安格斯牛柳粒好有肉味!
布林非常甜呀! 如果多几粒就好了 HAHA!
连粟米仔都好甜呀!
黑松露鹅肝意大利饭
估唔到连花菜都有靓靓茶壶~
甜品亦有好几款选择, 简单的双球雪糕都好美味~
个RASPBERRY雪糕酸酸地, 中和番之前食的浓味~ 好正, WAFER仲好脆添呀!
呢到仲布GAME CORNER同2只猫猫可以玩!
同另一半或密友黎系好好既选择!