2019-09-19
📍Girlboss by master Kama(荃湾)😍今日特登约左闺蜜去呢间充满少女心既pink pink cafe ,可以同好姐妹影靓相之外,亦叹到美食,食物饮品既卖相不错,味道都一流,值得一试!我地叫左Bossy Royal Set$388.🔻墨鱼籽海胆红虾芒果酱(推介)烤过既红虾整到好香口野味,加上咸咸的鱼籽同开胃既芒果酱真系好配合,味道真不错!.🔻德国肠冻肉芝士拼盘可以试到唔同种类既肠仔 ,另外拼盘上既芝士食法有种新颖感,配上甜甜汁加苹果粒,好特别!.🔻烧一口安格斯西冷有焗薯粒.炒蔬菜.香草法式牛肉汁 选用安格斯牛肉 ,食落肉质腍滑,牛柳粒配上岩盐提升牛肉鲜味,最特别香草汁令牛肉更清新自然。 .🔻流心芝士龙虾三文治(推介)包面有烘过,脆卜卜,中间既流心芝士一d都唔会腻,大大粒既龙虾肉,份量十分足料。.🔻波尔多红酒炖牛肉烩意大利饭用红酒炖过既牛肉充满酒香味肉质亦十分腍滑,红酒汁烩既意大利饭配上炖牛肉 ,口感丰富 十分惹味,食完一啖再想食,停不住下来。.🔻Boost monster 58(推介)怪兽沙冰样子呃到少女心,又得意又好饮 ,味道好似有柠檬同莓,好清新呀!.推介指数:😇
🔻墨鱼籽海胆红虾芒果酱(推介)
🔻德国肠冻肉芝士拼盘
🔻烧一口安格斯西冷
有焗薯粒.炒蔬菜.香草法式牛肉汁
🔻流心芝士龙虾三文治(推介)
🔻波尔多红酒炖牛肉烩意大利饭
🔻Boost monster 58(推介)
推介指数:😇😇😇😇😇😇😇😇
8.7/10
人均消费:$250
地址:荃湾大坝街4-30号荃湾广场4楼432号舖 Exit A1