2022-06-28 99 浏览
今日咁啱经开附近俾门口五颜六色嘅马卡龙吸引咗我 决定入去试试佢$100有三个咁多种口味我企咗差唔多5分钟都未拣到到最尾问个韩妹店员 佢足足推荐左半个雪柜嘅马卡龙俾我😂见佢讲到咁多都咁好食求其拣咗士多啤梨乳酪 薄荷朱古力 同焦糖布甸🍓士多啤梨乳酪⭐️⭐️⭐️⭐️酸酸甜甜 就算本身唔钟意食太甜嘅嘢 都好啱口味 我摆咗大概10分钟之后先开始食第一啖 个馅好cream但唔流 正🍫🍫薄荷朱古力⭐️⭐️⭐️唔可以话唔好食 不过摆落口第一啖 真系好似想当年绿箭香口胶味 唔系难食 只不过好睇个人口味 朋友觉得直头似牙膏😂🍮焦糖布丁⭐️⭐️⭐️⭐️.5 个人觉得呢个好推荐 奶香味好重 又唔会好甜呢一个我摆咗入冰格半个钟头先食 个馅变到好似雪糕🍦 焦糖味唔算特别重 但系佢个甜唔会系净系白砂糖嘅甜 唔错唔错 整体: 如果同姊妹咁岩经开 可以入去买几个打卡 好睇味道又唔错 服务态度就唔使谂啦 香港你要揾间服务态度好好嘅都难😂 整体而言唔需要特登去食 但经开又想食西式甜品 呢个都系一个几好嘅选择

$100有三个
咁多种口味我企咗差唔多5分钟都未拣到