2010-02-02 9 浏览
今年结婚纪念日想食日本料理放题,本来唔知去边间好?最后因尼间有其他间少有的翡翠螺.海胆寿司.八吋三文鱼.吞拿鱼寿司,所以选择来左村上.订左6点半入座时仲有好多空位,跟住剔野食时发觉好几款食物消失左消失既食物有:烧鱿鱼筒.芝士生蚝.香辣鱿鱼须.美国牛肉厚烧.薄荷盐烧羊仔扒.八吋三文鱼.吞拿鱼寿司.火焰油甘鱼寿司.芦笋天妇罗(我之前收左佢地宣传单上面有菜单)食物来的都好快,系漏左味付螺肉同香草龙利柳.鱼生未至于好薄亦都唔够厚,而翡翠螺次次写6只佢都系俾2只,海胆寿司写4件来2件三文鱼籽寿司都一样,好似全部除2一样,我怀疑如果翡翠螺写1件佢会唔会来半边?但翡翠螺个size都几大下,我点左份蟹脚肉天妇罗,点知原来系蟹柳仲要1条蟹柳1开2.海胆寿司.三文鱼籽寿司第一次份量正常,跟住就越俾越少,吉列猪扒就大大件,猪软骨有D唔新鲜同唔热有阵骚味,花鱼个皮烧浓左黑晒(咁样都照俾客食?)海虾蜜桃沙律比较好味D,沙律酱系自制既唔酸比较甜,尼一餐都算食的饱饱,服务态度都好好,老公筷子唔小心跌落地下未出声,个经理已经自动送上新既筷子.下次仲会唔会选择尼间?maybe但希望佢地有改善.贵D既食物份量唔好俾得咁孤

下次仲会唔会选择尼间?maybe但希望佢地有改善.贵D既食物份量唔好俾得咁孤寒,既然开得任食就唔好怕俾客人食喇~咁先会长做长有ㄚ嘛~~

2010-01-26
庆祝纪念