2019-04-22
适逢复活节假期就约三五知己去BBQ.今次揾到一间任饮任食嘅烧烤场「隐世山庄」。虽然任饮任食,但唔同烧烤时间,会有唔同嘅价钱。我地今次就拣左6小时$189这时段。(另外要加开炉费,大细炉唔同价钱)2点钟去到唔算多人,在场内行左一圈,见到佢地原来有个预备食嘅地方,全部有职员即场洗切,唔同其他场是定货到场,结晒冰。难怪我食左成日都唔觉口渴,有味精嘅感觉而佢地嘅食物除一般猪、牛,鸡扒,肠仔,丸之外,还有牛肉粒串烧、鸡皮串烧、菠萝、秋刀鱼、蕃茄片,鸡肶菇和翠玉瓜(已加了少许调味粉)......这些很少烧烤场会免费提供嘅食物。调味品方面更提供孜然粉、辣椒油,胡椒粉自由提取。饮品除了啤酒以外,全部饮品都任饮(包括水)在炎炎夏天,一个价任饮真的非常吸引
调味品方面更提供孜然粉、辣椒油,胡椒粉自由提取。