2015-06-02 1728 浏览
呢间铺既位置比较偏僻,而且地方好细,我地系下午茶时间黎所以唔洗等位。不过个位就系最近后门,后门长期开住,对住条后巷 好似仲有厕所,感觉唔系咁好lor >< 讲翻店既装潢先,好有地道既风味蚵仔煎:好好食!我真系第一次食咁样既蚵仔煎!平时个d通常食炸蚝饼系好多蛋同炸粉架嘛,呢到个蚵仔煎 煎法好特别,有d透明黏黏地既野唔知系咩,配埋酸酸咸咸既酱汁真系觉得好特别另外仲试左咸酥鸡同卤肉饭卤肉饭虽然细细一碗,不过因为有叫其他食物,所以都够食!waiter话唔够汁可以加,不过够晒啦~ 唔洗加都好好味咸酥鸡就麻麻地,外皮系ok脆,不过肉质好鞋 另外分量好细。我觉得其他街边卖炸鸡,咸酥鸡个d会好过呢间我觉得呢间餐厅d野食有d偏贵,虽然食物ok, 但系就呢个位置同食物分量,感觉唔洗咁抵食!
蚵仔煎
卤肉饭&盐酥鸡
另外仲试左咸酥鸡同卤肉饭

咸酥鸡就麻麻地,外皮系ok脆,不过肉质好鞋
 另外分量好细。我觉得其他街边卖炸鸡,咸酥鸡个d会好过呢间