2022-02-17 976 浏览
Bookmark 左间餐厅好耐,终于去左试…同朋友两个人睇个menu研究左劲耐,因为佢太多唔同套餐,想食嘅野D set 又好似冇餐咁….最后打算散叫…但个姨姨劲好人,劲快手咁同我地叫左两个一人套餐,同我地悭钱,但一人有杯豆浆饮!! 酸辣凉皮有大豆芽菜同青瓜配料,但就好一般….个味好淡,又唔系好够酸,辣就算OK,但唔系好够香,凉皮就质感好好,好薄又好够冻! 金牌夹馍即叫即整,热辣辣好正!! 个皮包著满满的馅,食到最后都仲有馅!个皮加馅夹埋唔会好咸又唔干,个配搭得好好!! Biang Biang面!! 超好食!! 面质厚但唔会好粉,极有咬口同弹牙,食嘅时候D面都好易痴到D酱汁一齐食,,D酱汁都比得够多,而且香辣香口惹味!! 腩肉都比劲多,肥瘦平均,仲要好够淋!!咁多样最中意就系食个!! 凉拌青瓜,同市面上都差唔多,正正常常,青瓜清爽入味,个辣汁够咸,夹埋青瓜食岩岩好! 跟餐送无糖豆浆,饮得出系现磨的豆浆,但可能D豆一般般,唔系好香豆浆味…. 整体黎讲,食物中上,份量都好大,价钱合理,推荐!!

整体黎讲,食物中上,份量都好大,价钱合理,推荐!!