2019-09-27 301 浏览
讲啲插曲先,去铺头门口等朋友期间,见到一位年轻妈妈带埋小朋友同另一pair妈妈小朋友讲话:「间嘢真系好好食架冇呃你」,听到𠮶吓即刻觉得更加期待,结果冇失望!!我本身想试菠菜虾肉卷可惜卖哂,于是拣咗黑松露带子意粉($98),或者你地已经会大概想象到啲味道,我都自己都系咁谂,但想话出到黎都少少surprise到我,好香,带子亦唔少,而且呢个分量出面cafe食可能要~$120啦😆再到甜品,讲讲侍应先,我完全冇谂过waitress会同我介绍各样甜品(呢个价位嘅餐厅冇呢个expectation),亦冇话特别hardsell最贵𠮶款,甚至同我地讲话如果唔系朱古力迷,最好试其他款😂😂同场加映插曲: 听到佢同隔离枱𠮶客分析,你啱先食咁饱应该配xx ; 你应该未试过我地yy甜品,虽然听口吻𠮶位客人唔系第一次黎食,但今时今日边啲餐厅仲记得客人未试过乜钟意食乜咁~ 加分!!Anyway最后拣咗乳酪薏米杯+hit me朱古力。乳酪𠮶个好rich好饱😂因为啲干果薏米冇偷工减料,俾得好足🤤朱古力𠮶款系我朋友拣嘅,因为我听到侍应话有白朱古力流心𠮶阵吓窒咗,本人好唔喜欢白朱古力,结果款甜品黎到,朋友坚持要我试吓,一试

朱古力𠮶款系我朋友拣嘅,因为我听到侍应话有白朱古力流心𠮶阵吓窒咗,本人好唔喜欢白朱古力,结果款甜品黎到,朋友坚持要我试吓,一试,咦又ok㖞,唔甜㖞,ends up我试完一羹又一羹😝
2019-09-27