2019-04-21 170 浏览
熟悉我嘅朋友或者有follow开我IG嘅,都应该会知道我冇乜食放题,因为我食量比较少,食放题好唔抵💸💸不过今次见到呢间鉄人大盛系铁板烧放题,系我最钟意食嘅铁板烧呀🤩,仲有铁板烧放题都系第一次见,所以我都去咗呀佢哋嘅放题除咗铁板烧,仲有刺身,寿司🍣,冷盘,炸物🍤,烧物🍢,日式料理🍲等等,都几多选择㗎佢一去到就会首先送个刺身拼盘俾你先,不过我同我朋友有好多刺身都唔食🤭,唔想浪费,所以我哋就冇要到,我哋自己就喺点餐纸𠮶度自选我哋自己钟意食嘅刺身🐟间餐厅大概有五至六个铁板烧嘅位置,俾厨师喺我哋面前即刻煮野比起来我地食👨🏻‍🍳👩🏻‍🍳佢哋嘅上菜速度快,唔使惊限时两个钟头唔够时间食👍🏻另外仲有一大个饮品柜🥤🍶,有好多唔同饮品嘅选择,雪糕仲要系杯装Haagen Daz🍦😯
佢哋嘅放题除咗铁板烧,仲有刺身寿司🍣,冷盘,炸物🍤,烧物🍢,日式料理🍲等等,都几多选择㗎

佢哋嘅上菜速度快,唔使惊限时两个钟头唔够时间食👍🏻

2019-04-21