餐厅: Green Waffle Diner (擺花街)
资讯:

🍓必食招牌窝夫🧇少盐少糖低淀粉食店🥗Green🌱之选Green Waffle Diner(中环)今次同猪仔嚟到中环,呢边有好多古色古香嘅建筑物,而且店舖充满特色设计,街道充满历史痕迹🥰我地夜晚嚟到Green Waffle Diner,呢间餐厅主打健康饮食,啱晒钟意keep fit嘅猪女🐷 餐厅可以喺上环/中环出口,沿着手扶电梯或者楼梯直上,好方便🤗哩间餐厅逄星期五及星期六,营业时间至凌晨3am,啱晒繁忙嘅都市人生活🎊餐厅嘅设计好摩登时尚,木系设计,加上唔同植物摆设,仲有月球灯😍 我哋叫咗一个5 course dinner special,好丰富,仲有埋甜品😋🌻5 course dinner special $248☕️✨精选沙律🥗沙律菜好新鲜,配上蕃茄仔及黑醋汁好开胃,酸酸甜甜😋✨有皮薯条🍟新鲜炸起嘅薯条,热辣辣,好香好脆,枱上有芝士粉加啲落去仲好食😋✨枫糖烤鸡锤意大利粉配南瓜汁两只枫糖浆大鸡锤🍗肉质嫩滑,配上超香浓嘅多重芝士南瓜汁😍好香甜嘅南瓜味,配上浓郁奶香味嘅芝士味,每条意粉都挂满酱汁,意粉软硬适中🤗✨士多啤梨大黄酱窝夫配朱古力雪糕🧇窝夫脆卜卜,热辣辣,又好松化,配上朱古力雪糕好香
🍓必食招牌窝夫🧇
少盐少糖低淀粉食店🥗Green🌱之选
Green Waffle Diner(中环)

✨精选沙律🥗
沙律菜好新鲜,配上蕃茄仔及黑醋汁好开胃,酸酸甜甜😋

✨有皮薯条🍟

✨枫糖烤鸡锤意大利粉配南瓜汁
士多啤梨大黄酱窝夫配朱古力雪糕

✨士多啤梨大黄酱窝夫配朱古力雪糕🧇
窝夫脆卜卜,热辣辣,又好松化,配上朱古力雪糕好香浓,好好食😋佢哋嘅士多啤梨大黄酱系自己整㗎🤗健康天然又少糖😋~

✨热柠水(跟餐)
柠檬两片,好够味😋
烤卡津鸡肉薯仔粒镬仔

✨烤卡津鸡肉薯仔粒镬仔 $94 (Baby size)
我哋单点咗镬仔薯仔粒,我哋俾佢嘅封面图吸引咗,超牵丝既芝士,配上薯仔、鸡肉、青椒🫑好惹味,面仲有只流心蛋,超浓郁嘅蛋味,好creamy😋鸡肉仲好香好嫩~

P.S.
🌟客人消费满$680就可以申请VIP, 之后消费就有9折优惠,仲有得储积分换奖品🤗

🌟餐厅既过滤咖啡仲可以无限添饮 👍🏻啱晒咖啡迷☕️

食物✨✨✨✨
环境✨✨✨✨
卫生✨✨✨✨
价钱✨✨✨✨

🏠Green Waffle Diner (摆花街) (中环)
中环摆花街43号地舖
2023-04-28