2022-08-13 613 浏览
尖东咖啡馆今个星期我哋计划咗去艺术馆。去艺术馆之前我哋就去尖沙咀揾吓嘢食啦。今晚见到呢间Cafe就冲入去试吓。我哋叫咗牛柳粒意粉意粉, 意粉质感啱啱好, 系我钟意嘅口感。 不过𠮶个汁就似系平时两𩠌饭匈牙利牛肉𠮶啲匈牙利汁😅 但系牛肉系煎得香, 只系有少少韧姐。 至于另一个啡菇牛油果炒蛋Bagel 我哋都觉得个好烟韧有啲太烟靭🫢🫢 但系嘅大啡菇就煎得好Juice, 牛油果都唔苦味, 炒蛋就好出色, 滑滑的。 咖啡我哋拣咗flat White脱脂奶。果味唔系好重, 用咗一啲比较清淡嘅咖啡豆, 不过都可以一试。 味道 ⭐️⭐️⭐️价钱 ⭐️⭐️⭐️回头率 ⭐️⭐️⭐️#dessert #comfortfood #foodlover #hkfood #hkfoodie #foodie
尖东咖啡馆

味道 ⭐️⭐️⭐️