位置好宽敞适合多人聚会同闺蜜打卡最近仲出咗圣诞Menu:和洋风节庆定食晚餐我就拣咗日式淡雪盐烧牛柳一上枱摆盘非常精美,牛柳份量超大件,肉质软稔,伴以烧洋葱及小蕃茄,解腻清新伴菜有季节前菜(日式甜薯,金箔栗子,青提子同埋小蕃茄)重有即炸天妇罗,色彩缤纷,调味都啱啱好,值得一赞嘅系佢连前菜都好有诚意,有一个系鳗鱼同带子凉拌超级好味另外亦有味噌汤,多谷日本米饭,节庆红豆抹茶麻糬窝夫,节庆特调饮品西京烧加拿大银鳕鱼玉子烧定食摆盘一样非常精致,大大嚿银鳕鱼,皮脆肉嫩,鱼皮烧至焦香,油香十足,满足玉子烧亦都煎得啱啱好,一啖一口,前菜嘅牛蒡亦都好爽脆依间餐厅无论装修嘢食都好精致,佢哋亦有圣诞蛋糕推出同埋最近仲有个和菓子工作坊添大家有兴趣不妨去食吓或者参加吓佢哋嘅工作坊出品真系唔错,圣诞节仲未谂到去边度食嘅不妨考虑吓佢
位置好宽敞适合多人聚会同闺蜜打卡
最近仲出咗圣诞Menu:和洋风节庆定食晚餐
我就拣咗日式淡雪盐烧牛柳

伴菜有
西京烧加拿大银鳕鱼玉子烧定食
玉子烧亦都煎得啱啱好,一啖一口,前菜嘅牛蒡亦都好爽脆
大家有兴趣不妨去食吓或者参加吓佢哋嘅工作坊
出品真系唔错,圣诞节仲未谂到去边度食嘅不妨考虑吓佢
  • 西京烧加拿大银鳕鱼日本带子