之前响呢间餐厅食西餐,而家变咗系粤菜,知道有得对住个维港景,所以又嚟试吓食物质素先。环境一如以往光猛大海景系好舒服嘅,仲有VIP房下次可以一班人嚟食嘢都得。呢度行高级粤菜风格,除咗有传统嘅嘢食之外,都会有fusion嘅外貌真系岩哂打卡able 既我🤪唔单止外表讨好,食落就知道唔同出边嘅预制菜,一问之下,原来厨房嘅厨师系自己亲自制作点心,而家伸张期内仲做紧好多折扣,性价比很高呢今日试咗黑松露鲜虾烧卖凤尾虾芋角京川滑饺子迷你雪山叉烧包罗宋汤鲜竹卷姜汁芥兰箭猪奶皇包黄金萝卜糕其实仲有好多嘢想试,下次要叫多啲朋友一齐嚟饮茶先,另外佢见到佢哋嘅围菜晚餐都好吸引,下次都要试吓另外提提大家,餐厅要响中庭乘坐“子弹䢂”上3楼,唔好搭咗扶手电梯啊,搭地铁嘅朋友仔尖东地铁站P1出口就最近啦
1900 浏览

今日试咗