2022-07-13
出街食开嘢 尖东地段 呢间绝对系经济之选呢度咩都有得食 你睇清楚menu就知了同朋友我地2个女仔 想食d light d 嘅电梯上一楼 lunch time坐满人 一睇menu 啲人话系茶餐厅系冇错的 lunch time饭意粉𠮶啲通通都有但系都不妨试吓真系食得过嘅呢一啲2:30-5:45pm 就可以食到呢个 afternoon tea menu 一睇menu价钱 实在实在太开心加杯upgrade嘅饮品都只系+$8 ♥︎ smoke salmon eggs benedict 烟三文鱼班尼迪 $68 充满牛油香味包 一切开蛋汁流落去 加埋丰富嘅材料 食落去有一种满足嘅感觉 配埋黑醋食伴碟嘅沙律 真心觉得抵食 又好食♥︎ All day breakfast 蘑菇炒蛋 牛角酥 烟肉 火腿 司华力肠 薯饼 茄汁焗 蕃茄 沙律菜 $58 最欣赏呢度嘅司华力肠 切晒花 薯饼好趣卜卜 其他每样乜都有啲份量非常之足够只系$58 喺出面至少加多$30-50先有得食到 ♥︎ 牛油果吞拿鱼藜麦墨西哥卷 $36 除咗牛油果同吞拿鱼估唔到佢里面仲有清新嘅菠萝食落去好fresh 又够饱肚 ♥︎Gingerbread
呢度咩都有得食 你睇清楚menu就知了
♥︎ 牛油果吞拿鱼藜麦墨西哥卷 $36
除咗牛油果同吞拿鱼
估唔到佢里面仲有清新嘅菠萝
食落去好fresh 又够饱肚
♥︎Gingerbread cappuccino ~ 拉花好靓
♥︎荔枝梳打 ~ 够味 简简单单
♥︎竹碳燕麦芝麻特饮 ~ 健康之选 好香芝麻味