2023-04-17
🌩️ 单骨鸡翼拼一口芝士 $78 🤍5/5一口芝士炸到热辣辣,咬落去系好脆嘅炸皮入面系好流心嘅芝士🤤 好重芝士味单骨鸡翼好有心思,食得好方便,整得好入味,咸甜咸甜嘅鸡翼挤少少柠檬汁就更加清爽,鸡翼加芝士呢个配搭冇得输! 🌩️ Wagashi 红豆 $98 🤍4/5个人好钟意日式甜品😋见到呢款咁特别嘅cocktail即刻叫咗🤣入口系红豆嘅豆味好浓,同vodka酒味出奇地夹,后调阵阵焙茶随之而出,整体好有层次感觉好似精致和菓子🍡🌩️ Banana Head 香蕉 $108 🤍3.5/5唔好睇佢好似香蕉加 cream咁易入口🍌酒精浓度都唔低,但系香蕉味无想像中咁出,返而加埋 chocolate bitter小小苦韵,丰富味道同埋唔会觉得死甜🍸 🌩️ 避风塘薯条 $58 🤍4.5/5炸得好好嘅粗薯条加埋海量炸蒜同辣椒 薯条外脆内软 超级香味惹味!😋 食唔停口!🌩️ 麻婆豆腐Nochos $78 🤍3.5/5极有创意嘅一道小食 腐皮整嘅Nochos 好薄好脆 加埋咸咸辣辣嘅麻婆豆腐酱好夹(虽然唔系好似麻婆豆腐味) 好有惊喜!🤣🌩️ 烧厚砌牛脷 $118 🤍4/5有三串厚砌牛脷 食落好弹牙同有口感啖啖肉好正
🌩️ Wagashi 红豆 $98 🤍4/5
🌩️ Banana Head 香蕉 $108 🤍3.5/5
🌩️ 避风塘薯条 $58 🤍4.5/5
🌩️ 麻婆豆腐Nochos $78 🤍3.5/5
🌩️ 烧厚砌牛脷 $118 🤍4/5
有三串厚砌牛脷 食落好弹牙同有口感啖啖肉好正,烧得好香送酒一流😋