2024-09-03
餐厅隔离就系尖东海旁,环境都几适合朋友聚会或一家人黎食餐厅而家做紧套餐优惠,有二人同四人套餐,七点前埋单仲有优惠,性价比相当高💯套餐中包左唔同部位肌肉、菇以及海带汤。同其他韩式餐厅一样,烧烤之前已经有好多款小菜食,大推薯蓉沙律,就算知阵间要烧肉都忍唔住refill左几次!!😍招牌菜老太太特色肥牛同瘦牛,有肥有瘦啱晒食肉兽!调味料有好多种,有辣有甜,仲有特制麻酱同干料,都能满足不同口味的食客。个人觉得干料最推荐!有少少似孜然鸡翼嘅调味料,香喷喷嘅烤肉点完好似食紧烧烤咁!最打卡able就一定系香翁凤梨牛排🥩🍍,菠萝鲜甜唔系罐头𠮶种,无论就咁烧嚟食或者同牛扒一齐食都好夹!如果嚟食嘅话一定要试试👍🏽👍🏽套餐入边有海带汤都好贴心,可以解腻同埋冇咁热气如果黎开尖东不妨试试西塔老太太,感觉附近都冇乜韩烧舖头😋
如果黎开尖东不妨试试西塔老太太,感觉附近都冇乜韩烧舖头😋