2024-07-25
唔记得食过几多次, 尖东OL日常,饭堂咁滞🤣开店大概2年吧, 白色及简约的装修, 大落地玻璃系我钟意style, 只系台比较细张, 食起野要小心门口有4张台, lunch time如果唔想等位唔介意可以坐outdoor, 多数有位。QR code 点餐📲, 款就唔多, 不过都算弹性, 我最钟意食汉堡包, 食过应该十次以上, 可以5成, 7成或well done, 仲有得remark, 我有时会remark 走沙律 (其实沙律都几新鲜, 只系我个人唔太钟意食生菜), 咖啡加HKD28, 转大杯只需加2蚊。包Size 唔大, 唔会好似美式burger尺寸, 同M记大细差唔多吧, 有烘过, 另外上面有芝麻, 所以好香, 咬落少少脆口, 中间嘅牛味道就唔太稳定, 有时咸有时无味, 其他材料都丰富,有无花果,芝士,洋葱…整体算高质。咖啡奶泡就打得麻麻😏, 埋单自已攞QR code 出去埋, 大部分payment 都收, 包括AE💳,虽然接近全自助,不过要收10%服务费🤔除咗主食,柜面仲有挂耳包装咖啡同面包卖。
除咗主食,柜面仲有挂耳包装咖啡同面包卖。