2019-08-10 23 浏览
同老公行行下街,突然怀念以前收工一齐系尖东食小食,但芸芸店舖都系港式街头风味,竟然见到间韩国食店,平时见热狗都系美式多,热狗爱好者当然要试下韩国热狗又系点既呢当日落毛毛雨,但都有几个人排队买,所以都会觉得有信心先有八款热狗选择,有辣有唔辣,适合大小朋友。仲有米露,一定要试!最钟意健康既餐厅韩式怀旧热狗,店内话系学生时代既风味,以为系甜既,但原来韩国食品一样都系辣辣的,但不错。纽西兰美乃滋,配上沙律酱同香草,可以品嗜到热狗外脆又可口既包,真系原汁原味。真系好欣赏距既脆皮,因为一d都唔油腻,亦不厚粉or太薄,调较得刚刚好。之后系海报上先发现原来距地用既系蔗糖,唔怪得之唔太甜,真系可以食得健康杂苺梳打水,有好足料既生果实舖面,有蓝莓、桑苺,非常健康,岩哂炎热既夏天。米露,好似韩国米酒既感觉,好清新,而且一粒粒既米,好有咬口。食完个热狗配返呢两杯饮品系一流。
当日落毛毛雨,但都有几个人排队买,所以都会觉得有信心先

有八款热狗选择,有辣有唔辣,适合大小朋友。

仲有米露,一定要试!

最钟意健康既餐厅

食完个热狗配返呢两杯饮品系一流。
2019-08-04
午餐