Potluck Eatery

🎀尖沙咀。适合庆祝浪漫典雅气氛西餐厅🍽️🎀🪄店名* #PotluckEatery🔮地址* 尖沙咀柯士甸道136-138号金门商业大厦地舖🔮🗾分店地区🗾 没有分店💰价钱$757 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同区推介👉地区搜寻🔍🗾#pickyme_尖沙咀剩系食呢一类👉食物类型搜寻🔍🍜#pickyme_西餐➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐厅环境🎵平时系尖沙咀行过经过呢间餐厅都觉得几靓 今次终于揾到时间同朋友试下😍呢间餐厅设计得好特别 佢突登加高左层令整间餐厅都升级左 而入到去先发觉原来餐厅空间超宽敞 门口接待位置有沙发座位供客人等候或打卡~然后除左有卡位之外 仲有普通座位 餐厅空间系长形为主 而最内里有一个玻璃屋位置 岩晒想要有私人空间既客人👍整体灯光偏暗 感觉更加浪漫💕🍽️食物质素🍽️餐厅除左提供set dinner之外 仲可以根据自己喜好选择 有提供格式扒类,意粉,小食等选择 卖相都十分精致 如果餐汤方面可以多些选择就更好啦😍Dinner Set for two $688👀评分💖💖💖💖🪄餐汤&面包今日餐厅提供左红菜头汤及牛油包 平时好少饮呢款汤 味道会比较健康 有草青味 颜
🎀尖沙咀。适合庆祝浪漫典雅气氛西餐厅🍽️🎀

🪄店名* #PotluckEatery
🔮地址* 尖沙咀柯士甸道136-138号金门商业大厦地舖🔮
🗾分店地区🗾 没有分店
💰价钱$757 已加一 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🎵餐厅环境🎵

🍽️食物质素🍽️

Dinner Set for two $688
🪄餐汤&面包
今日餐厅提供左红菜头汤及牛油包 平时好少饮呢款汤 味道会比较健康 有草青味 颜色系呈红色 面包口感香脆~

🪄黑松露芝士薯条
估唔到佢呢款薯条份量都颇多 而且系我最爱既粗薯条 满满既黑松露铺满每条薯条外层 仲有香浓芝士碎 味道不错👍

🪄 炭烧法式猪鞍架配红桑子汁
呢款卖相十分靓😆底层用薯仔垫底 烤得刚刚好 薯味浓郁 而猪鞍架外表微香脆 内里够晒鲜嫩 肉质一啲都唔鞋口!令人一口接一口😍

🪄 卡邦尼意大利粉
意粉卖相比较平常 但味道十分出色 芝士味极度浓郁 意粉偏幼身 所以可以完美吸收芝士味 份量亦都几多 饱腹感十足 仲有香口咸香烟肉 味道不错👍

🪄甜品-蓝莓芝士蛋糕*2
甜品有蛋糕及雪糕选择 我地都简左蛋糕 呢款系比较实既芝士蛋糕 蓝莓味酸甜刚好👍

🪄饮品-冻柠檬茶*2
冻饮选择唔算太多 呢款柠檬茶味道会偏淡身 适合不喜甜的人士~

(5个💖为最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整体评级⚜️