2023-07-15 994 浏览
星期五晚嘅尖沙咀超多人,尤其口里说不,身体却很诚实嘅自由人。间间餐厅都有人排队,之后经过北京道一幢大厦,畀一个易拉架吸引咗,因为大大只字写住素食快餐连汤$39。哇今时今日仲可以喺尖沙咀揾到唔使$40嘅晚餐,我都望清楚系咪下午茶,不过都姑且上楼望一望。上到去人唔多,要先畀钱再埋位等。因为唔太想饮汤所以单点咗个莲藕生根素咕噜肉饭,盛为33个大洋😱咕噜肉同想像有d出入,因为唔系橙色,生根份量好多好入味,整体就唔系话劲好食,有d住家饭feel,但$33坐得舒服,仲可以间中清下肠胃。同埋姨姨好nice,食饱后过嚟同我讲可以自己斟茶饮,非常推介嘅一间素食餐厅,希望多d人帮衬啦,因为我8点走嘅时候已经冇其他客🥲