2022-11-10 66 浏览
呢晚突然间好想食串烧 上网揾咗呢间串烧餐厅试吓 话晒个名叫做串烧殿 串烧嘅殿堂吖嘛😂锡纸烧蒜蓉花甲花甲份量好多 粒粒蚬壳入面都有蚬肉 加上大量蒜蓉🥰 真系够晒真材实料呀 多人食就啱晒烧五花腩肉2串五花腩肉肥瘦适中 咬落几有肉汁 烧过嘅腩肉零舍香口🐷 半肥瘦真系好啱口味😻烧鸡软骨2串鸡软骨几大粒 真系一粒一粒食唔停呀🐥皇牌牛脷心呢个真系皇牌👅 虽然唔系好厚身 但系烧出嚟嘅牛舌好软腍 好有牛味 真系我最钟意嘅一款 惹味蒜蓉烧茄子茄子上面铺满晒蒜蓉 就知几重口味 几惹味啦🍆 每次去串烧店都好想嗌呢个锡纸烧蒜蓉金针菇呢个系好经典嘅菜式 勾起好多去BBQ嘅画面呀😋 金菇唔会太大束 好难咬烧流心芝士年糕呢个几特别 通常芝士年糕都系炸嘅 用烧嘅方法真系比较少 不过不变嘅系里面都好流心🧀 一路食都见到唔少人叫外卖呀 呢间餐厅真系呢区好受欢迎嘅串烧呀😮 外卖单真系一单接一单
锡纸烧蒜蓉花甲
锡纸烧蒜蓉花甲