二访Mulino🎉心念念左好耐佢个牛扒三文治🥪终于安排上😍呢度既员工服务特别热情👍食物质素亦都非常好,份量好大😺每次食都饱到傻左😂 今次黎仲试左佢其他新野✌️·🤍Mix Mediterranean Dips 每一款酱都非常浓郁,香料特别,层次丰富!😋 炭烤红椒核桃蓉、鹰嘴豆泥、烟熏茄子蓉三款味道,一啲都唔油腻,配上松软既阿拉伯彼得包刚刚好👍 ·🌟Beef Steak Sandwich with caramelized onion 牛扒三文治配焦糖洋葱系我永远的爱😍 牛扒非常高质,煎得啱啱好!😭 面包外脆内软、带有少少咬口👍 蔬菜令到成个包无咁济~好fresh🍅🥬🧀️·🤍Grilled Chicken Skewer 烤鸡肉串烧得非常惹味的鸡肉串,每一件鸡肉都好大件呀😯 不过稍嫌有少少干,但配上隔离特调酱料,酸酸地又几开胃👍·🌟Chocolate Temptation Cake 朱古力蛋糕🍰 极浓郁既朱古力蛋糕😍 食到好饱...如果唔系真系成旧食晒!朱古力甜度岩岩好,蛋糕体非常松软~好食😋·🌟Smoky Mill店员推介既呢杯特调cocktail,之所以smoky系因为有苹果木烟熏味,饮落有
🤍Mix Mediterranean Dips

🤍Grilled Chicken Skewer 烤鸡肉串

🌟Smoky Mill
店员推介既呢杯特调cocktail,之所以smoky系因为有苹果木烟熏味,饮落有d果香味🍓,容易入口;不过👦觉得有少少偏甜~

🌟Mulino Punch 🍍
嘿嘿唔太钟意饮酒既我拣左呢款mocktail✌️里面有淡淡既薄荷香、浓郁既菠萝、黄瓜同柑橘,饮完非常开胃又清新👍🍍

人均:$450+
评分🪄 (满分5🍑)
味道:🍑🍑🍑🍑
环境:🍑🍑🍑🍑🍑
性价比:🍑🍑🍑🍑
服务态度:🍑🍑🍑🍑
回头率:🍑🍑🍑🍑
📍Mulino (尖沙咀)
尖沙咀么地道62号永安广场地下1-6及45-46号舖
🚇尖东站P1出口步行3分钟
  • Beef Steak Sandwich with Caramelized Onion
  • 牛扒三文治配焦糖洋葱
  • chocolate temptation cake