2024-03-28
[✨尖沙咀二锅头• 高质任食火锅x鸡煲烤鱼放题🥘]#二锅头 #尖沙咀 任食鱼肉烤鱼套餐 $298/each‼️鸡煲、牛尾煲、猪手煲任食‼️‼️再加埋打边炉放题任食‼️🔸牛尾煲上枱时店员会加入白酒点火,香气满满!牛尾肉质嫩滑,浓郁嘅牛肉风味配合淡淡酒香非常入味👍🏻🔸任食烤鱼提供海鲈鱼同清江鱼,份量以任食黎讲都几大份,肉质新鲜紧致,健康又鲜美🤤 🔸升级养生滋补鹧鸪锅汤底 +$68火锅汤底升级左鹧鸪锅,材料主要有鹧鸪、虫草花、红枣同杞子等等,清清地药膳汤底,感觉几滋补养颜🥰🔸肉类肉类除左普通打边炉常见嘅类别外,仲有提供羊肉,牛板腱,海虾等等,质素唔错!🔸自助区自助区环境干净,酱油调味料都好齐全。配料种类繁多,蔬菜、豆腐、鱼丸等等都好新鲜🤤饮品好似茶类、汽水、芦荟汁等等都一应俱全,而且仲有甜品柜,选择真系好多🤩————————♡♡♡♡♡♡————————✨总结环境宽敞坐得舒服,好适合同家人或者一班朋友聚会,火锅配料种类齐全,CP值甚高😊💞‼️星期日至四最长7小时无限时任食烤鱼鸡煲‼️📍二锅头🏠尖沙咀漆咸道南53-55号嘉芙中心1楼#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #
#二锅头 #尖沙咀
任食鱼肉烤鱼套餐 $298/each
‼️鸡煲、牛尾煲、猪手煲任食‼️
‼️再加埋打边炉放题任食‼️
✨总结
‼️星期日至四最长7小时无限时任食烤鱼鸡煲‼️
📍二锅头
🏠尖沙咀漆咸道南53-55号嘉芙中心1楼
#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食评 #香港餐厅 #为食港女 #尖沙咀 #尖沙咀美食 #尖沙咀好去处 #尖沙咀食乜好 #尖沙咀餐厅 #二锅头