2024-07-12
近来超人气推介日本味道令人期待想试嘅餐厅五周年星级套餐除左烧肉 仲有打卡Able和风料理真系好有惊喜🥰🔥 扬樱花虾豆腐卖相好吸引,香脆豆腐外层铺满樱花虾同柴鱼丝,口感外脆内软滑,食欲即刻UP⬆️🔥 烟熏苹果木松露和牛他他见到好多食客推介打卡和牛他他,餐厅用密封小瓶盛载和牛他他,一打开瓶盖飘出烟熏好有仪式感,自己再加苹果、蒜蓉、葱、蛋黄搅拌,未食都已经流晒口水🤤🔥 全天然西班牙豚肉五花腩🐮 美国和牛封门柳🐮 美国和牛牛板腱🐮 香葱薄切牛舌特登为咗食和牛烧肉慕名而来,果然冇令我失望🥰店员特别介绍烧牛方法,亲身展示好impress,和牛油花分布平均,入口即溶!另外薄切牛舌更加系小妹最爱,肉质💯👍🏻🔥日式芝士鱼籽鸡卷主食有黑松露和牛炒饭,虽然都好想试,不过除咗牛之外都想食下其他肉类,所以拣咗日式鸡卷,面层系灸烧芝士加大量鱼籽,卷内系吉列炸鸡,多重口感一大啖食哂😋
令人期待想试嘅餐厅五周年星级套餐
除左烧肉 仲有打卡Able和风料理