Weekend同Friend系尖沙咀食饭🍽️🍽️经过加拿分道见到牛大人😮😮就去咗呢间已经系香港扎根多年嘅台湾过江龙人气火锅店❗️❗️❗️我哋拣咗台湾浓香香茄锅汤底🍅🍅酸酸甜甜十分开胃😋😋😋 台湾直送嘅蔬菜种类都好丰富🫑🫑水莲,莴笋,粟米🌽南瓜🎃鳕鱼豆腐,金菇🥰🥰娃娃菜💚💚应有尽有❤️❤️落落个蕃茄汤底度😋更加惹味🩷今次就叫咗澳洲极上和牛套餐🥰🥰即系所有牛大人能够选择嘅牛肉种类都全部叫到🤤🤤🤤澳洲和牛M5牛肩卷👍🏻👍🏻 SRF美国黑牛后腿肉👍🏻👍🏻🩷 安格斯特选牛板腱💙 美国PRIME极级肩里肌💜手切封门柳💛牛肉切得啱啱好食起上嚟超嫩滑❤️❤️❤️仲送4粒澳洲和牛牛丸😍😍😍劲Juicy又有牛味🤤🤤🤤今次食仲见到有啲台湾直送嘅嘢食,例如台湾鲷鱼🐟同台湾瓜仔鸡水饺🥟鱼肉鲜味十足👍🏻水饺都好有特色🩵值得一试牛大人亦都转左冷泡茶☕️专区饮品嘅包装十分环保♻️♻️♻️最后每人仲送一个甜品🍧或者雪糕仲有布甸🍮🍮真系超满足呀‼️‼️

我哋拣咗台湾浓香香茄锅汤底🍅🍅酸酸甜甜十分开胃😋😋😋

牛大人亦都转左冷泡茶☕️专区饮品嘅包装十分环保♻️♻️♻️