之前都黎过呢间餐厅几次🙈 今次听讲佢哋开咗上层做live band🎸同卡啦ok🎤🎶 所以就又再访啦!✔️黄金软壳蟹忌廉意粉 $148平时好多咸蛋黄嘅意粉都会有啲腻 但系讲唔停觉得呢度嘅调味啱啱好😋 咸蛋黄同埋忌廉味两个都食得出 咸蛋黄味唔会太抢🙌🏻 而软壳蟹中间有唔少膏😳 炸得香脆又唔会太油🦀✔️直竖拇指牛小扒比萨 $220呢个Pizza一嚟到就极香!虽然食落牛肉味道就唔算好出 不过佢烧过嘅油香同埋芝士味真系一流🧀🤤 饼底就偏薄脆 唔会太滞~✔️三文鱼牛油果莎莎 $88呢个系三文鱼加蟹籽同埋牛油果 调味系偏酸一点 清新 开胃🍀✔️What-so-ever $108今日呢个系朱古力窝夫🍫 窝夫略嫌有啲唔够脆身🙈不过讲唔停欣赏佢有可可味但唔会太甜 加埋奶盖同埋雪糕一齐食都几正🥰✔️嗜甜之选豆腐奥利奥沙冰 $56

✔️黄金软壳蟹忌廉意粉 $148

✔️直竖拇指牛小扒比萨 $220