Book咗呢间餐厅同娘娘望住个海景叹川菜因为有book位所以当晚坐近窗口位,个夜景靓到望咗好耐。一坐低佢地就比咗个前菜蕃茄仔,雪冻咗的车厘茄,口感好特别另外仲比咗一杯shot我地,系菠萝味都几好饮!💂🏼‍♀️《椒麻南非鲜鲍》$208呢个鲍鱼十分出色,个摆碟已经好吸引,鲍鱼都十分之大只,另外有椒麻酱系上面!食落去除咗有鲍鱼嘅鲜味仲辣辣地,好开胃💂🏼‍♀️《敲糖棒棒鸡》$228呢个系必点菜式,有粒红色嘅焦糖樽仔系面,店员会帮你敲碎,入面装住少少辣椒油!捞匀啲鸡食,就好似麻辣手撕鸡咁食食吓咬到啲焦糖甜甜地又脆好过瘾👍🏻💂🏼‍♀️《酸菜桂花鱼》$598酸菜汤好开胃亦都好入味,啲鱼好鲜嫩好滑,拎嚟捞饭一流,份量好多,另外仲有啲薯粉系底❤️2个人食都好够。💂🏼‍♀️《辣子鸡》$228辣子鸡炸到好香脆,食得多都唔会腻,全部川菜都做到好正式,啲鸡丁细细粒,拎黎送饭/拌面都很吸引整体每一个菜式都好好食,份量亦都好充足,加埋呢个海景真系加哂分!价钱会比出面川菜餐厅贵少少,但系服务同埋环境一流颁发军阶:上将🎖🎖🎖🎖
Book咗呢间餐厅同娘娘望住个海景叹川菜

因为有book位所以当晚坐近窗口位,个夜景靓到望咗好耐。

一坐低佢地就比咗个前菜蕃茄仔,雪冻咗的车厘茄,口感好特别
另外仲比咗一杯shot我地,系菠萝味都几好饮!

💂🏼‍♀️《椒麻南非鲜鲍》$208

💂🏼‍♀️《敲糖棒棒鸡》$228