-诺士佛台有咁多间酒吧,有时真系花多眼乱😂如果你钟意饮甜酒、玩下酒game同桌球、去ourdoor影相chill下,今次介绍呢间bar就岩你啦😍 另外值得一赞嘅系店员服务非常细心周到,知我地影相仲主动帮我地执靓啲位添👍🏻 🍓Alice In Wonderland $148好适合女仔打卡💕cocktail由多种唔同元素组成,包括新鲜草莓、熊仔饼、Pocky、粟米片、乳酪等。酒底采用Tequila,酒味偏淡,整体偏甜、Creamy,易入口😍 ☕️Dark Anderson $138以木盒盛载薰衣草同cocktail,同样适合打卡📸朱古力碎铺面,整杯酒咖啡味道最香浓,带咖啡豆先甜后回甘味道。酒底为Dark Rum,酒味同样偏淡,甜度适中。 🍸Martini (Fruity-Lychee) $118整杯酒充满住香甜荔枝味,酒底为Gin,酒味较前两杯浓郁,整体味道Fruity清新🤍

🍓Alice In Wonderland $148

☕️Dark Anderson $138