餐厅: 梨泰園韓國餐廳
资讯:

同事们话呢间韩国菜由韩国人开, 比起韩国街既黎得正宗, 好~试下好唔好食前菜有五小碟, 除左泡菜仲有芽菜、煎饼、菠菜、炆豆腐皮、莲藕同沙律芽菜同菠菜好香麻油味、泡菜偏酸、煎饼香口、炆豆腐皮同莲藕都加左糖去煮, 几甜几新鲜既味道, 沙律比较奇怪, 似茶餐厅沙律虽然配菜好好食, 但冇得添食, 感觉有D小家...牛骨汤汤底好清甜好饮, 冇味精, 饮完唔会口渴, 但煲过汤既牛肉就比较UN同硬, 唔系几好食, 而且汤净系得牛肉, 冇其他配料, 感觉有D DRY石锅饭上枱既时候仲系滋滋声, 出哂烟, 侍应好好服务咁帮你加辣酱再帮手捞匀, 呢个石锅系素既, 主要都系菠菜、芽菜、木耳等等, 全部都用麻油捞匀过, 好香好好食
前菜
前菜

虽然配菜好好食, 但冇得添食, 感觉有D小家...
石窝饭
石锅饭
题外话/补充资料: 食物不错, 系感觉有D贵
2014-08-08